Nyheter

Du är viktig!

Tiden går fort och denna vecka kommer bli den 8e veckan som vi kommer ha öppet. Vi en stor förändring från när vi hade öppet första veckan till hur det ser ut idag. Vi ser fram emot vintern och mysfaktorn kommer bli på topp. Jag hoppas ni, kära gäster som hälsat på oss tycker om den miljö och service som vi erbjuder. ...

Denna vecka så kommer vi erbjuda smaker från Grekland som fetaost, yoghurt, honung, soltorkade tomater. Vi är inte redo att släppa värmen så vi hoppas våra våfflor inspirerade från Grekland värmer er.

Vi kommer denna vecka bjuda på Italienska smaker. Vi har faktiskt bott i Italien båda två och uppskattar de rena smaker som erbjuds där. Italien är för oss: Krydda, exotiskt, varmt, avgjutning & passion. Vad tänker du på när du hör Italien?

Jo för att på veckans meny så kommer vi servera krämig kyckling curry röra som tillagas från grunden. Dvs vi kryddar, grillar, tillagar röran helt själv. Även majonäsen som används kommer vara hemmagjord. Ni kommer känna den genuina smaken.