Brev till våra kära gäster

31.07.2018

Kära Gäster, 


Tack för att ni kom och förgyllde vår dag i vecka 3. 

Tiden går fort och vi är otroligt lyckliga av den uppskattning vi får och den reaktion som ni kommer in med. Eftersom vi inte har gjort en massa reklam om kaffet med massa bilder, GB-gubbe eller kaffekanna så har vi märkt att flertal av er som besöker har blivit rekommenderade av tidigare gäster. Vi gillar att det sprider sig på detta sätt. Vill även säga att bland alla glada så har vi inte lyckats övertyga alla gäster. 9 utav 10 glada så lägger man den mindre glada på minnet, desvärre. Vi är lyhörda till era åsikter Och denna erfarenhet lär oss vad vi ska anpassa oss efter och vad vi ska vara stolta och konsekventa i.Vi har kortsiktiga & långsiktiga mål!

Vi har anställt två underbara människor som ser till ni ska må bra (och letar efter flera). Vi ska snart planera inför vintern och göra lokalen mysigare än vad den redan är. En kryddig stämning med stearindoft och musik i bakgrunden. Våfflor som är anpassad efter väder och miljö. Vi längtar!


Våra Våfflor.

Vi serverar färska frasvåfflor som tar ca 2-4 minuter att grädda och garnera. Frasvåfflor till skillnad från matiga våfflor är krispiga utanpå och väldigt mjuka på insidan. Om ni skulle önska att ha era diverse topping serverat på sidan så tveka ej att fråga. Allt går att lösa :)Följ oss gärna på Facebook eller Instagram där vi uppdaterar ca 3 gånger i veckan. Och har ni några funderingar eller tips, tveka inte att skriva till oss!


Allt Gott!

Klockargårdens Våffleri