Nyheter

Du är viktig!

Stort tack till alla gäster samt personal för att vi har ennu ett år lyckats kronas till travelers choice 2021. Vi är enormt tacksamma och glada över detta. Vår mål är att skapa något som vi själva tycker är genuint och som vi själva känner oss bekväma med att servera. Vi är överlyckliga att det finns folk där ute,...

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett personligt inlägg till er. Tiden går fort och det är mycket som ska planeras, göras, fixas & trixas :).

Vi har nu haft stäng under midsommarveckan och är redo för sommaren. Vi kommer ha öppet varje dag fr.o.m 27e Juni.

Man känner julstämningen i luften trots det blåsiga vädret. En perfekt tid för värme och kärlek. Umgås med nära och kära för att skapa en behaglig mörk vinter.

JULMARKNAD?

20.10.2018

Tack för idag! Vilken dag. En massa trevliga gäster och fina samtal. Tack för tips och feedback. Som vanligt är vi lyhörda till era ord som både motiverar och inspirerar oss.

Öppet igen!!

26.09.2018

Vi är så glada att kunna få servera våfflor igen. Vi blir otroligt glada över det bemötande vi får & även bra tips från våra engagerade gäster. Vi har utvecklats och fått erfarenheter sen vi öppnade för dryga 2 månader sen och har mycket mera att se fram emot. Vi har effektiviserat vår service med ett härligt gäng som brinner...