Nyheter

Du är viktig!

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett personligt inlägg till er. Tiden går fort och det är mycket som ska planeras, göras, fixas & trixas :).

Vi har nu haft stäng under midsommarveckan och är redo för sommaren. Vi kommer ha öppet varje dag fr.o.m 27e Juni.

Man känner julstämningen i luften trots det blåsiga vädret. En perfekt tid för värme och kärlek. Umgås med nära och kära för att skapa en behaglig mörk vinter.

JULMARKNAD?

20.10.2018

Tack för idag! Vilken dag. En massa trevliga gäster och fina samtal. Tack för tips och feedback. Som vanligt är vi lyhörda till era ord som både motiverar och inspirerar oss.

Öppet igen!!

26.09.2018

Vi är så glada att kunna få servera våfflor igen. Vi blir otroligt glada över det bemötande vi får & även bra tips från våra engagerade gäster. Vi har utvecklats och fått erfarenheter sen vi öppnade för dryga 2 månader sen och har mycket mera att se fram emot. Vi har effektiviserat vår service med ett härligt gäng som brinner...

Tiden går fort och denna vecka kommer bli den 8e veckan som vi kommer ha öppet. Vi en stor förändring från när vi hade öppet första veckan till hur det ser ut idag. Vi ser fram emot vintern och mysfaktorn kommer bli på topp. Jag hoppas ni, kära gäster som hälsat på oss tycker om den miljö och service som vi erbjuder. ...