JULETID & ETT GOTT NYTT ÅR!

07.12.2019

Hej Kära Gäster

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett personligt inlägg till er. Tiden går fort och det är mycket som ska planeras, göras, fixas & trixas :).

Sen senast jag skrev ett inlägg så vill jag säga att tiden har varit underbar. Självklart inte felfritt! Men denna resa har lärt både mig & mitt team en väldans massa. Att kunna förstå vad man kan påverka, förändra och hur vi väljer att tolka olika situationer. Jag vill understryka ordet VÄLJA då jag tycker vi som människor ska kunna känna ägandeskap på de val vi gör i livet och hur vi VILL må.  Att finna sig i det man inte kan styra och vara OK med det. 

Vi älskar verkligen det vi gör och ser att ni uppskattar det vi gör också. Från er så får vi önskemål, feedback, beröm som vi uppskattar och är självklart väldigt lyhörda till era önskemål. Jag är väldigt tydligt med att vi gör det vi älskar och visst kan man anpassa sig efter den stora massan för att få "klir i kassan". 

Vi motiveras inte av pengar. Jag är övertygad att ekonomiskt framgång kommer genom att göra något som man genuint älskar. Vi använder oss av en huvudregel som vi alla känner till: Behandla alla som du själv vill bli behandlad.

Ni är inte kunder utan våra gäster och inget värmer oss mera i hjärtat än att se er sitta länge och njuta. Vi kastar inte ut någon. Att göra plats för en annan gäst ska inte innebära att stressa våra sittande gäster. 

Sen tycker vi det är viktigt att hålla sig till det man är bra på att göra. 

Vi vill även understryka att vi är väldigt stolta över vår skagenröra som vi gör från den grundaste grund. Vi har förstått att "handskalade" räkor är inte vanligt att det skalas på plats och självklart så är det effektivare att köpa handkalade räkor. Då vi är ett gårdscape så är vår vision att göra så mycket som möjligt från grunden som vi tror att man gjorde en gång i tiden. 

Vi är väldigt stolta över vår hemmagjord majonäs, egen kola & chokladsås. Vi ser även att vår hemmagjorda glass har gett inspiration. 


Vi har en tydlig vision om hur vi vill att framtiden ska se ut. Med tiden kommer självklart erfarenhet och vi utvecklas och verksamheten fortsätter att gro. Allt är precis som det ska vara just nu! :)


Stort tack till personal som jag bryr mig otroligt mycket om. Tack för att ni bryr er om mig & verksamheten. Jag märker att er energi genomsyras till gästerna och det gör mig otroligt glad och lycklig. KÄRLEK till er!ÖPPETTIDER:

Vi kommer ha öppet onsdagar i nästa år! 

Mer info kommer 

Frederick