Vanligaste frågorna

ÖPPETTIDER

ONSDAG - SÖNDAG

KL.10-18

Vi är konsekventa med våra öppettider då vi har bl.a gäster som reser från långa vägar. Vi uppdaterar på vår hemsida och alla portaler som vi hanterar t.ex. Tripasdvisor, Facebook, google, instagram, telefonsvar & hemsidan OM det skulle ske en förändring. 

ALLERGENER 

Vi erbjuder äggfri smet, vegan & glutenfri smet också!

Vår specialsmet är både mjölk & glutenfri. Vi använder ren havre som är märkta GLUTENFRI, ett substitut till våra mjölk produkter då många av våra gäster inte tål t.ex sojamjölk. 

Vi har även veganska matiga & söta våfflor som alternativ 

Mera specifika allergener så ber vi er meddela oss eller fråga oss vid kassan. 

ÄR HUNDAR VÄLKOMNA?

Vi älskar hundar och ha alltid varit konsekventa med att de ska vara välkomna . Det är ni ägare som bär ansvaret som känner era egna hundar bäst. 

Vi välkomnar snälla hundar som inte skäller eller gräver gropar i vår trädgård eller stör våra gäster som kommer hit för njuta av miljön. både inne & ute.

Hundar har alltid en plats hos oss så länge dessa regler respekteras. 

VAD SERVERAR NI FÖR MAT?

Precis som vårt namn antyder så är det våfflor som är vår stora passion och det vi känner att vi är bra på. Vi erbjuder även enkla bakverk. Kolla gärna in vår meny på vår hemsida.


Allt vi gör är från grunden: 

Egen smet, vi handskalar våra räkor på plats, egen majonnäs, hemmagjord sylt, hemmagjord glass, hemmakokad saft, chokladsås och kolasås kokas på plats. Bakar eget bröd till våra soppor (vintertid). Vår Nutella har vi aktivt valt att köpa in - Den är god som den är ;) 

JOBBA HOS OSS?

STATUS JUST NU:

Vi söker oftast jobb inför vår högsäsong som är på sommaren. 

Vi börjar rekrytering oftast i februari månad genom "Indeed". Där informerar vi om vilka krav och meriter vi söker. För oss kommer gästen i första rum dvs att bra mental och fysisk hälsa är enormt viktig samt en positiv och bra socialkompetens. Det underlättar för oss som team och uppskattas av våra besökare <3

Tar ej emot jobbansökan från personer under 16år. Och meriterande att man sköter sin ansökan helt själv genom att kunna söka på egen hand.