Vanligaste frågorna

ÖPPETTIDER

ONSDAG - SÖNDAG

KL.10-18 

Vi är konsekventa med våra öppettider då vi har bl.a gäster som reser från långa vägar. Vi uppdaterar på vår hemsida och alla portaler som vi hanterar t.ex. Tripasdvisor, Facebook, google, instagram, telefonsvar & hemsidan OM det skulle ske en förändring. 

BOKA & RESERVERA

Det finns möjlighet till att boka eller reservera till större sällskap. Vi är i första-hand ett drop-in cafe men kan ta emot ett fåtal bokningar per dag. 

OBS! 

Man kan inte boka platser både inne & ute vid t.ex osäkert väder. Vi reserverar antingen inne eller ute efter överenskommelse. Större sällskap kommer eventuellt delas upp på 2 bord (detta gäller inomhus) 


Man kan boka mellan kl.10-12 & kl.15-17.30 i ett sällskap minst och 6-20 personer & självklart sitta hur länge man vill. 

På detta sätt kan vi erbjuda gäster i större sällskap bord samt att det finns en möjlighet för er gäster att spontanbesöka oss. Då vi är en cafeverksamhet utan bordplacering så är detta en bra kompromiss.


Vi jobbar med 6 våffeljärn och serverar efter beställning vid kassan. 

Vid andra arrangemang så finns det möjlighet till vår enkla catering meny vid förfrågan för ett sällskap på max 20 personer. 


ALLERGENER 

Vi erbjuder äggfri smet, vegan & glutenfri smet också!

Vår specialsmet är både mjölk & glutenfri. Vi använder ren havre som är märkta GLUTENFRI, ett substitut till våra mjölk produkter då många av våra gäster inte tål t.ex sojamjölk. 

Vi har även veganska matiga & söta våfflor som alternativ 

Mera specifika allergener så ber vi er meddela oss eller fråga oss vid kassan. 

ÄR HUNDAR VÄLKOMNA?

Vi älskar hundar och ha alltid varit konsekventa med att de ska vara välkomna . Det är ni ägare som bär ansvaret som känner era egna hundar bäst. Vi välkomnar snälla hundar som inte skäller eller gräver gropar i vår trädgård eller stör våra gäster som kommer hit för njuta av miljön. både inne & ute.

Hundar har alltid en plats hos oss så länge dessa regler respekteras. 

VAD SERVERAR NI FÖR MAT?

Precis som vårt namn antyder så är det våfflor som är vår stora passion och det vi känner att vi är bra på. Vi erbjuder även enkla bakverk. Kolla gärna in vår meny på vår hemsida.


Allt vi gör är från grunden: 

Egen smet, vi handskalar våra räkor på plats, egen majonnäs, hemmagjord sylt, hemmagjord glass, hemmakokad saft, chokladsås och kolasås kokas på plats. Bakar eget bröd till våra soppor (vintertid). Vår Nutella har vi aktivt valt att köpa in - Den är god som den är ;) 

JOBBA HOS OSS?

STATUS JUST NU:

VI REKRYTERAR EJ I DAGSLÄGET


Vi söker oftast jobb inför vår högsäsong som är på sommaren. 

Vi börjar rekrytering oftast i februari månad genom "Indeed". Där informerar vi om vilka krav och meriter vi söker. För oss kommer gästen i första rum dvs att bra mental och fysisk hälsa är enormt viktig samt en positiv och bra socialkompetens. Det underlättar för oss som team och uppskattas av våra besökare <3

Tar ej emot jobbansökan från personer under 16år. Och meriterande att man sköter sin ansökan helt själv genom att kunna söka på egen hand. COVID-19 


Per idag så finns det inga restriktioner. Trotts detta ber vi visa hänsyn. 

 Vi ber er samarbeta med oss och hjälpa oss att uppehålla dessa regler som FMH kräver från oss. 
Vi upplever som mest besökare runt kl.12-15.

Man kan boka bord mellan kl.10-12 & kl.15-17.30 (6-20personer)